taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
telefon metoda accidentul

Oameni înșelați cu mii de lei la Dej prin metoda Accidentul – la capatul celălalt al firului era un SMECHER de 17 ani

Un adolescent de 17 ani a înșelat mai multe persoane din Dej prin metoda Accidentul.

Pe 5 aprilie 2018, acesta a înşelat două persoane din municipiul dej, judeţul Cluj, folosind metoda „accidentul”. Naivitatea oamenilor a funcționat perfect, astfel că tânărul a pus rapid mâna pe 25.000 de lei.

In cursul zilei de marți, 10 aprilie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, cu sprijin din partea poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, au reţinut după efectuarea unei perchiziţii domiciliare un tânăr de 17 ani, din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța. Intre timp, acesta a „topit” banii.

Tânărul este cercetat acum de către poliţişti sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de „înşelăciune”.

Poliția recomandă cetăţenilor care au părinţi în vârstă şi care locuiesc singuri să discute cu aceştia despre astfel de situații. Să ştie că tratamentul medical de urgenţă este gratuit şi că nici un medic nu va cere bani pentru astfel de intervenţii.

De asemenea, nici un avocat adevărat nu va cere bani pentru rezolvarea „amiabilă” a unui accident rutier grav. Aceste evenimente rutiere grave se soluţionează numai în instanţă, pe cale legală.

Nici un medic sau avocat nu îşi va trimite asistenţii să ridice bani de la cineva de acasă, cu atît mai puţin la ore târzii.

sus(7)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns