taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
vulpe gherla

O vulpe dă târcoale prin oraș, unde a fost văzută – VIDEO

Au trecut doar câteva zile de când un urs a fost observat la marginea orașului Gherla, pe varianta ocolitoare de la Bunești și acum are loc o nouă apariție sălbatică.

De această dată este vorba despre o vulpe. Cumătra a fost observată luni seara pe la ora 8 de o femeie care dădea de mâncare la pisici, lângă blocul cu farmacia din Piața Unirii, aproape de gară.

„Am aruncat câteva oase de pui la pisicile care se mieunau pe lângă bloc și la un moment dat am observat că se apropie cu mult curaj un alt animal. Prima dată am crezut că e un câine și m-am mirat, de ce nu se sperie pisicile de el. Apoi am văzut coada lungă și stufoasă, blana roșcată, botul lunguieț și m-am dat seama ca este o vulpe!”, a povestit femeia. „Cred că este un pui, nu era prea mare. A venit și a mâncat și ea din ce le-am dat pisicilor. N-am mai văzut-o până acum prin zonă, cred că a venit între blocuri împinsă de foame!”

Animalul a servit cina alături de pisici, iar când s-a apropiat o mașină, s-a făcut nevăzută. Nu părea periculoasă ca și comportament, deși oamenii se tem când aud de vulpi, să nu fie turbate.

Vulpea de luni seara nu este o premieră la Gherla. La începutul anului 2018, o apariție asemănătoare a avut loc pe strada Ciocârliei, iar cel care a văzut-o a reușit să o filmeze cum alerga pe trotuar.

În primăvara aceluiași an, o vulpe a fost fotgorafiată printre blocurile de pe strada Clujului, aproape de un loc de  joacă pentru copii. Atunci părinții au chemat pompierii, dar până la sosirea acestora, vulpea a dispărut.

video în continuare

muzica: bensound.com

Apariție neașteptată – o VULPE, la întrecere cu un microbuz prin Gherla – VIDEO

 

 

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Asta se intampla cand angajatii la stat nu-si fac treaba.Am reclamat prezenta vulpilor sus pe dea,l atat la primarie cat si la Politia Locala si raspunsul a fost "Vom anunta vanatorii" si nimeni nu a facut nimic
    Platiti din banii nostrii in doare in cot pe toti,

    sus(7)sus(30)

Lasă un răspuns