nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

bloc gherla copii vulpe

O vulpe care a apărut în oraș dă mari bătăi de cap – părinții se tem să nu fie turbată și au chemat pompierii

Pompierii au fost chemați să intervină de urgență pentru a prinde o vulpe.

S-a întâmplat marți în jurul orei 18, după ce mai mulți părinți care locuiesc în blocurile de pe strada Dunării, în apropiere de fabrica de sticlă, au auzit copiii zbierând după ce au văzut o vulpe.

În zona respectivă se află o zonă cu vegetație uscată, unde vulpea s-ar putea să-și ducă traiul.

Speriați ca nu cumva vulpea să fie turbată și copiii să fie mușcați, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul. Un echipaj de la SVSU Gherla a intervenit la locul evenimentului, însă pompierii nu prea au avut ce să facă, decât să alunge animalul cât mai departe de zona locuită.

Ei spun că vor anunța medicul veterinar de la adăpostul de câini și vânătorii pentru a captura animalul.

Un tânăr a povestit că de câteva săptămâni a văzut vulpea în parcul mare al orașului, chiar de mai multe ori. „Într-o zi era lângă lacul de hidrobiciclete, stătea încolăcită pe mijlocul aleii. Eu eram la plimbare cu câinele și când am văzut-o, am vrut să scot telefonul să o filmez, dar ne-a observat și a fugit. Mi s-a părut pașnică, era speriată de cățel. Cred că era un pui, nu știu dacă avea mai mult de 30-40 de centimetri lungime”.

O vulpe a mai fost observată la Gherla în urmă cu două luni, pe o stradă din oraș. Animalul i-a apărut unui șofer în cale, iar acesta a apucat să o filmeze.

Apariție neașteptată – o VULPE, la întrecere cu un microbuz prin Gherla – VIDEO

sus(0)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns