angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

telefon hot

O vânzătoare a rămas fără telefonul mobil la un magazin din Gherla

Neatenția costă scump. Fără un telefon mobil în valoare de aproximativ 1,000 de lei a rămas o vânzătoare de la un magazin din oraș.

Totul s-a petrecut în dată de 24 martie, când femeia era de serviciu la o carmangerie din centrul orașului. Ea a povestit că la un moment dat a observat câteva persoane care i s-au părut suspecte, dar nu le-a acordat importanță.

Apoi, la un moment dat, a descoperit că nu mai avea telefonul mobil pe care îl lăsase pe tejghea, lângă casa de marcat. Cel mai probabil, hoțul a profitat de netatentia femeii și l-a sustras. Telefonul, model Samsung, fusese cumpărat abia anul trecut.

Femeia a anunțat poliția, care a început cercetările în acest caz pentru identificarea hoțului, tragerea la răspundere și recuperarea pagubei.

foto: arhivă

sus(2)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns