taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
telefon hot

O vânzătoare a rămas fără telefonul mobil la un magazin din Gherla

Neatenția costă scump. Fără un telefon mobil în valoare de aproximativ 1,000 de lei a rămas o vânzătoare de la un magazin din oraș.

Totul s-a petrecut în dată de 24 martie, când femeia era de serviciu la o carmangerie din centrul orașului. Ea a povestit că la un moment dat a observat câteva persoane care i s-au părut suspecte, dar nu le-a acordat importanță.

Apoi, la un moment dat, a descoperit că nu mai avea telefonul mobil pe care îl lăsase pe tejghea, lângă casa de marcat. Cel mai probabil, hoțul a profitat de netatentia femeii și l-a sustras. Telefonul, model Samsung, fusese cumpărat abia anul trecut.

Femeia a anunțat poliția, care a început cercetările în acest caz pentru identificarea hoțului, tragerea la răspundere și recuperarea pagubei.

foto: arhivă

sus(2)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns