mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
piata bobalna dej

O tânără strânsă de gât și lovită cu pumnul, salvată de un jandarm în timpul liber, la Dej

Un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără a atras atenția unui jandarm, aflat în timpul liber.

S-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 18, în zona Pieței Bobâlna din Dej. Jandarmul clujean a observat cum omul a trecut la agresiune fizică și a început să o strângă pe tânără de gât. Apoi agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânără, care a căzut inconștientă pe trotuar.

Jandarmul a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana situaţia conflictuală.  Deşi jandarmul şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească. Apoi a vrut să fugă, dar fără prea mult succes, pentru că a fost prins rapid și imobilizat.

Jandarmul a sunat la 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. La sosirea poliţiştilor, bărbatul violent a fost predat oamenilor legii. Omul era cunoscut cu antecedente.

jandarm darius biris dejSalvatorul de sâmbătă seara de la Dej este sergentul major Darius Biriș (foto).

Acesta activează în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

foto principală: arhiva

sus(48)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns