taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
marginean flavia

O studentă din Gherla în Colegiul Studențesc de Performanță Academică al UBB Cluj

Rezultatele excelente și abilitățile de care dă dovadă au deschis calea unei tinere din Gherla către Colegiul Studențesc de Performanță Academică din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Mărginean Flavia Alexandra este fostă eleva a liceului „Ana Ipatescu” din Gherla, în prezent studentă în anul 3, nivel licență, la Comunicare și P.R., la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB Cluj.

După un parcurs ascendent, cu o medie mare la bacalaureat (9.73), a intrat la facultate între primii 10. A beneficiat de bursă de merit, iar acum a fost admisă în Colegiul Studențesc de Performanță Academică al U.B.B.

La concurs au fost scoase 40 de locuri la nivelul universității, iar după o selecție riguroasă, Flavia Alexandra a primit miercuri vestea cea bună: a fost admisă, cu 74 de puncte din maximul de 100. Mai mult, este singurul student din Gherla în această structură.

La admiterea în Colegiu a contat media pe ultimele doua semestre, recomandarea unui profesor universitar, un proiect și CV-ul.  A urmat un interviu, iar in urma evaluării s-a dat verdictul.

„Consider că acesta este un mediu propice dezvoltării mele, aș vrea să-mi aprofundez cunoștințele si să aduc o contribuție semnificativă în derularea proiectelor științifice, alaturi de colegii mei”, spune tânăra studentă.

Colegiul Studențesc de Performanță Academică este o structură înființată cu scopul de a crea un cadru complementar celui instituțional/tradițional pentru dezvoltarea academică și profesională a studenților cu rezultate deosebite din cadrul Universității Babeș-Bolyai, de a le stimula acestora valențele în cercetarea științifică aplicată inter și transdisciplinară și relevanța socială.

Flavia are planuri mari și pentru viitor – un master în științe politice și apoi un doctorat, după care își dorește să activeze în domeniul universitar.

sus(50)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns