taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
ambulanta

O șoferiță și un copil răniți ușor în accident la Salatiu – femeia păcălită de o curbă strânsă

O femeie și un copil au ajuns miercuri la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Dimineata în jurul orei 8,45, șoferița, în vârstă de 26 de ani, din Salatiu, circula la volanul unei mașini prin localitatea Salatiu, din direcția Petrești spre Mintiu Gherlii.

Femeia nu a ținut cont de faptul că șoseaua era umedă, astfel că într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului, mașina a fugit de pe șosea și s-a oprit într-un șanț de pe marginea drumului.

In mașină se mai afla un pasager, un copil în vârstă de 5 ani, tot din Salatiu. Ambele persoane au fost rănite usor și au fost preluate de un echipaj de ambulanță de la Gherla, fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii au testat-o pe șoferița cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

foto: arhiva

sus(6)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?