taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gherla strada stejarului

O șoferiță rămasă fără permis acuză un polițist de abuz în serviciu

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
La Parchetul Gherla a fost depusă o plângere penală împotriva unui polițist de la Compartimentul Rutier al Poliției Municipiului Gherla.

kasza tamas gherla candidat primar 2020
Pe 8 septembrie 2020, în jurul orei 13, o șoferiță din Gherla, care circula cu un autoturism pe strada Stejarului din municipiu, dinspre strada Frasinului spre piața agro-alimentară, a fost oprită de poliție.

Femeia a povestit că a ajuns pe mijlocul drumului în momentul în care a evitat o dubă, care făcea aprovizionare cu flori, oprită pe șosea, în fața ei.

„Este o stradă îngustă, fără marcaj, chiar nu ai pe unde să treci. În acel moment, din spatele meu, mașina poliției rutiere a pornit semnalele acustice și sonore, așa că am oprit.  Polițistul a întocmit proces verbal și mi-a reținut permisul de conducere. Acesta susținea că ma aflam pe sens contrar și că nu am voie să circul pe mijlocul drumului”.

Șoferița consideră că mențiunile făcute de polițist pe procesul verbal nu corespund adevărului și că acestea ar fi elemente de fals și uz de fals. „A refuzat să menționeze obiecțiile mele și să consemneze că formulez contestație, amenințându-mă că nu voi avea liniște în orașul Gherla și că mă va „paradi”.

Nemulțumită de situația în care a ajuns, femeia își caută acum dreptatea la tribunal.

Potrivit codului Penal, „fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu îndeplinește un act sau îl îndeplinește în mod defectuos și prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică„.

foto: strada unde a avut loc incidentul

sus(165)jos(61)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns