hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident fundatura cluj

O persoană rănită în accident la Fundătura după impactul a două mașini – VIDEO

S-a făcut coadă lungă de mașini pe șoseaua Gherla – Cluj luni după-amiază, din cauza unui accident rutier.

Din primele informații, în jurul orei 17,30, un șofer de 59 de ani din Cluj-Napoca, care circula cu un autoturism  pe un drum secundar la Fundătura, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula pe drumul național. Prima mașină a reușit să pătrundă pe șoseaua națională, dar a fost lovită din spate de celălalt autoturism, condusă de un bărbat de 31 de ani din Gherla, care nu a mai apucat să evite coliziunea.

In urma impactului, o mașină a fost proiectată într-un șanț de beton de pe marginea drumului, unde s-a oprit într-un podeț.

accident fundatura cluj

Soferul din Cluj-Napoca a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost preluată de un echipaj de ambulanță de la Gherla și transportată la spital la Cluj.

In urma apelului la 112, la locul accidentului a intervenit și o autospecială a pompierilor de la Detașamentul din Dej.

Polițiștii au făcut cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 59 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, cu acces în D.N. 1C, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorelor „Cedează trecerea” şi „Obligatoriu la dreapta” a pătruns în drumul principal prin viraj la stânga, moment în care a fost lovit din spate de către un alt autoturism care circula regulamentar şi era condus de bărbatul din Gherla. În urma accidentului, conducătorul auto care a provocat evenimentul a fost rănit uşor iar cele două vehicule au fost avariate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

video în continuare

imagini primite de la Bogdan

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns