taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
accident vultureni cluj

O mașină s-a răsturnat pe câmp la Vultureni, o femeie a fost rănită în accident

Miercuri după-amiază s-a dat alerta pentru echipajele de intervenție la un accident rutier cu doua autovehicule, petrecut în localitatea Vultureni din județul Cluj.

Din primele informații, în jurul orei 15.45, pe DJ 109, km 20+800m, în interiorul localității Vultureni, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a două autovehicule.

accident vultureni cluj

Impactul a fost produs la o intersecție de drumuri, între un autovehicul, condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Vrancea, care circula din direcția Vultureni spre Așchileu și un autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Chinteni spre Panticeu.

accident vultureni cluj

A intervenit Detasamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala dotată cu modul de descarcerare și un echipaj medical de Ambulanță.

În urma evenimentului, o femeie de 45 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca, a fost rănită și transportată la spital, în stare conștientă, spre a-i fi acordate îngrijiri medicale, de specialitate.

accident vultureni cluj

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

sus(0)jos(7)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?