taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
accident rodna bistrita nasaud

O mașină cu tineri s-a izbit de un stâlp la Rodna (BN), un adolescent de 17 ani a murit în accident- VIDEO

Un tânăr în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața sâmbătă seara, într-un tragic accident de circulație, produs în localitatea Rodna din județul Bistrița-Năsăsud.

În jurul orei 22, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală din Sângeorz-Băi au intervenit la accidentul rutier produs pe Drumul Național 17D. La locul evenimentului a fost găsit un autoturism avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

La volan se afla un tânăr de 19 ani din Maieru și trei pasageri – o tânără de 18 ani din Maieru, un tânăr de 22 de ani din Valea Borcutului și un tânăr de 17 ani din Parva.

Echipajele au găsit la locul accidentului trei persoane, șoferul, fata de 18 ani și un tânăr de 22 de ani, conștienți și cooperanți, cu leziuni care nu le-au pus viața în pericol. Au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Adolescentul de 17 ani era prins între fiarele contorsionate ale autoturismului, în stop cardio-respirator. Acesta a fost extras de pompieri și predat echipajului medical, care a început protocolul de resuscitare. Din păcate, încercările de salavare nu au dat rezultate și s-a declarat decesul.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier.

video în continuare

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns