taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident skoda fizesu gherlii rasturnat

O mașină cu doi tineri s-a răsturnat la Fizeșu Gherlii, au scăpat teferi din accident

Un apel la 112 a anunțat în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.30, un accident produs la Fizeșu Gherlii.

În apropiere de popasul Roșia, echipajul de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej a găsit o mașină răsturnată pe plafon, în afara șoselei.

La sosirea ajutoarelor, doi pasageri, un tânăr și o tânără, au fost găsiți în afara autovehiculului, o mașină Skoda. Aceștia au fost consultați de medicii de pe ambulanță și au refuzat transportul la spital.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că o conducătoare auto, în vârstă de 21 de ani, din Baia Mare, în timp ce se deplasa cu um autoturism pe DJ109C pe raza localității Fizeșu Gherlii, din direcția Gherla spre Țaga, la ieșirea din localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de mers și la carosabilul acoperit cu polei, într-o curbă a virat la stânga, a părăsit partea carosabilă, apoi a intrat în șanțul din partea dreapta a șoselei.

Mașina a fost avariată în proporție de 80%.

Șoferița și pasagerul, un tânăr de 18 ani din Baia Sprie, județul Maramureș, au scăpat teferi.

sus(4)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns