mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident skoda fizesu gherlii rasturnat

O mașină cu doi tineri s-a răsturnat la Fizeșu Gherlii, au scăpat teferi din accident

Un apel la 112 a anunțat în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.30, un accident produs la Fizeșu Gherlii.

În apropiere de popasul Roșia, echipajul de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej a găsit o mașină răsturnată pe plafon, în afara șoselei.

La sosirea ajutoarelor, doi pasageri, un tânăr și o tânără, au fost găsiți în afara autovehiculului, o mașină Skoda. Aceștia au fost consultați de medicii de pe ambulanță și au refuzat transportul la spital.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că o conducătoare auto, în vârstă de 21 de ani, din Baia Mare, în timp ce se deplasa cu um autoturism pe DJ109C pe raza localității Fizeșu Gherlii, din direcția Gherla spre Țaga, la ieșirea din localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de mers și la carosabilul acoperit cu polei, într-o curbă a virat la stânga, a părăsit partea carosabilă, apoi a intrat în șanțul din partea dreapta a șoselei.

Mașina a fost avariată în proporție de 80%.

Șoferița și pasagerul, un tânăr de 18 ani din Baia Sprie, județul Maramureș, au scăpat teferi.

sus(4)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns