locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

accident masina cal gherla

O mașină a luat un cal pe capotă pe strada Clujului – FOTO

Un șofer s-a ales cu mașina serios avariată în urma unei întâlniri „de gradul III”.

Duminică dimineața, puțin după ora 5, un șofer din Livada care circula cu un autoturism marca Opel dinspre Băile Băița spre centru, pe strada Clujului, în apropiere de podul peste Canalul Morii de la intersecția cu strada Gelu a fost luat prin surprindere de apariția unui cal pe șosea.

Impactul nu a mai putut fi evitat, iar animalul greu a fost luat în plin pe capotă și apoi pe plafonieră.

Autoturismul a fost bine șifonat în urma impactului, dar nu s-au înregistrat victime.

accident masina cal gherla
accident masina cal gherla

Se pare că animalul a fost lăsat nesupravegheat și a ieșit pe neașteptate pe șoseaua principală. După coliziune, calul a căzut la pământ, dar era încâ în viață.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de poliție și pompierii voluntari de la SVSU Gherla.

Proprietarul calului, care a mai avut antecedente de neglijență în privința animalelor, a fost sanctionat de Poliția Locală.

Animalul a fost transportat la adăpostul pentru caini, unde a primit îngrijiri de la medicul veterinar.

sus(4)jos(28)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns