angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

masina incendiu caianu cluj

Mașina unei șoferițe a luat foc la Căianu, avea un copil mic cu ea, autoturismul distrus în incendiu – VIDEO

Un apel la 112 a anunțat joi un incendiu produs la un autoturism în localitatea Căianu Vamă din comuna Căianu, în județul Cluj.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 10,30, când flăcările au cuprins autoturism marca Ford Focus.

O autospecială de stins incendii a intervenit pentru a stinge flăcările ce au cuprins autoturismul. Mașina era
era în deplasare, când femeia care îl conducea a simțit miros de fum și a oprit pe marginea drumului. În momentul în care a deschis capota mașinii, pentru a verifica motorul, au izbucnit mai puternic flăcările din compartimentul motor.

Femeia călătorea alături de copilul de 4 ani, pe care l-a evacuat imediat din autoturism, iar ceilalți participanți la trafic au încercat să controleze flăcările cu stingătoarele din mașină.

Pompierii au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări, în momentul sosirii la locul intervenției, fiind necesare 25 de minute pentru a stinge flăcările în totalitate.

masina incendiu caianu

masina incendiu caianu

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, însă autoturismul a fost distrus în totalitate.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune de natură electrică la compartimentul motor.

video în continuare

 

 

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns