nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

copil operatie cap

O mamă disperată are nevoie de ajutor, după ce copilul ei a căzut de la înălțime

Drama într-o familie, după ce un copil în vârstă de 5 ani a căzut de la înălțime.

Băiatul era dus în vacanță la o mătușă, la Cuzdrioara. La un moment dat, micuțul s-a urcat pe o clădire înalta de aproximativ 6 metri, de unde a căzut și a suferit o fractură la cap.

„Hemipareză stânga spastică. Contuzie cerebrală difuză. Edem cerebral post-traumatic. Fractură multieschiloasă temporală stânga cu iradiere spre plafonul oritei, fistulă LCR cranio-nazală închisă”, este diagnosticul medicilor.

Pe 3 iulie, Florin a fost operat și a stat două săptămâni la terapie intensivă. „La începutul lunii octombrie mai necesită o operație pentru osul frontal”, spune mama lui, Ioana, care locuiește în Răscruci, în comuna Bonțida. „Osul trebuie comandat din Elveția, iar acesta costă în jur de 2.500 de euro”, mai spune femeia, care nu are de unde să scoată acești bani. Ea speră în ajutorul unor oameni cu suflet mare care s-o ajute la greu și care, prin gestul lor, să îl ajute pe băiat să se facă bine.

Contact: Ioana Pușcaș, Răscruci nr. 417, comuna Bonțida, județul Cluj, telefon 0748.393.853

Banca Transilvania – IBAN RO59 BTRL RONC RT00 1559 9202

sus(24)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns