taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
femeie telefon

O lume nebună – de ce a sunat o femeie la 112

O femeie a sunat pe 112 și a spus că este lipsită de libertate, într-o casă din Alba Iulia, căreia nu îi știe adresa. Și-a dat numele, care s-a dovedit ulterior a fi fals, apoi și-a închis telefonul și nu a mai putut fi contactată. 

La activitățile de verificare a celor reclamate și de localizare a apelului și a apelantei au fost implicați 16 polițiști și patru jandarmi. În sprijin au venit polițiștii Direcției Operațiuni Speciale și de cei ai Unității Teritoriale de Analiză a Informației Alba Iulia.

În cursul zilei, de luni, 4 noiembrie, polițiștii de investigații criminale au identificat-o pe apelantă .Era vorba despre o femeie în vârstă de 28 de ani, din Alba Iulia.

Aceasta le-a declarat polițiștilor că s-a certat cu concubinul său, care ar fi înșelat-o. Supărată și dornică de răzbunare, a sunat la 112.

Polițiștii au sancționat-o contravențional, pentru apelare abuzivă și alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, cu amendă în valoare de 5.500 de lei.

foto: arhiva

sus(8)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns