taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
bani

O fostă angajată a primăriei Cluj-Napoca, găsită de ANI cu avere nejustificată

Agenția Națională de Integritate a constatat averea nejustificată a unui fost inspector în cadrul Primăriei municipiului Cluj Napoca.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum total de aproximativ 500.000 euro, constând în suma de 387.294 euro și suma de 631.906,91 lei, între averea dobândită și veniturile realizate de către Pop Narcisa Elena, fost Inspector în cadrul Primăriei Municipiului Cluj Napoca, în perioada 1 iulie 2007 – 31 decembrie 2016.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către persoana respectivă.

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a sesizat şi Agenția Națională de Administrare Fiscală cu privire la posibile indicii privind încălcarea legislației fiscale în ceea ce privește vânzarea unui imobil la prețul de 27.800 euro, prețul încasat fiind de 39.400 euro.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

foto: arhiva

sus(15)jos(4)

Lasă un răspuns