taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
ioan titisor rusu pompier gherla

O flacără care nu trebuia să se stingă

Oameni obișnuiți, cu trăsături aspre, călite de arșițe, vânturi și geruri, cu chipuri pârjolite de alte lumini decât ale soarelui sau stelelor celeste. Cu ochi ce pătrund în cotloane, unghere ascunse și suflete ce așteaptă infrigurate și pline de emoție ajutorul ce va să vină atunci când pericolul amenință, pândește, stă gata să distrugă, să ucidă.

Oameni obișnuiți, mereu în confruntarea cu pericolul, cu flăcările sau apele, cu subteranele insalubre și întunecoase sau cu înălțimile etajelor de blocuri, cu crengile copacilor prăbușite sau care stau să cadă, de peste tot de unde răsună strigătul disperat de ajutor.

Aceștia sunt pompierii-salvatori. Astfel a fost și Ioan Titișor Rusu, care a plecat dintre noi la doar 53 de ani, după o îndelungată lupta cu boala, lăsând în urmă un colectiv de muncă ce-l va pune mereu prezent, la datorie.

Onor ție, Ioan Titișor Rusu, pentru că ți-ai dedicat întreagă viață nobilei profesii de pompier!

Costel Riți și membrii SVSU Gherla

sus(66)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns