hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

femeie noapte

O femeie și fiica ei luate pe sus de un „comando” la Pălatca. Polițiștii au pornit în căutare

Trei bărbați bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni au fost reținuți de polițiști.

In noaptea de luni spre marți, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comunele Căianu și Teaca, județele Cluj și Bistrița Năsăud, s-ar fi deplasat și ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, din comuna Pălatca.

Cei în cauză ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi agresat o femeie, în vârstă de 31 de ani, și un bărbat, în vârstă de 61, cetățean belgian.

Ulterior, ar fi luat-o pe femeie și pe o minoră de 5 ani, soția și fiica unuia dintre agresori și le-ar fi transportat pe raza localității Apahida, unde le-ar fi ținut împotriva voinței acestora.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit locația în care au fost duse, intervenind și reușind să le elibereze.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei bărbați, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor violare de domiciliu, lipsire de libertate, violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, stabilirea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.

foto: arhiva

sus(2)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns