hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

rom vama bors copil ascuns

O femeie și-a ascuns bebeluşul SUB FUSTĂ la vamă, ca să-l treacă ilegal în Ungaria

O femeie care nu avea documente pentru copilul ei a încercat să-l treacă ilegal graniţa în Ungaria și l-a ascuns sub haine.

Duminică, 11 februarie, în jurul orei 3 dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasageră într-un autoturism, Eva G., în vârstă de 26 ani, din județul Mureș.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns sub fusta femeii, un copil în vârstă de trei luni.

La cercetări, femeia a declarat că minorul este copilul ei, că a vrut să ajungă cu el în Ungaria şi că a recurs la această metodă deoarece nu a reuşit să-i facă documente de identitate.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

sus(3)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns