hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

spital boli infectioase cluj

O femeie s-a aruncat de la etaj la un spital în Cluj

O persoană de sex feminin s-a aruncat luni seara în jurul orei 21 de la etajul I al spitalului de boli infecțioase din Cluj-Napoca.

Din primele informații, personalul unității nu cunoaște motivul sau împrejurările în care s-a produs căderea de la înălțime.

La locul evenimentului au intervenit echipaje medicale, pompierii de la ISU Cluj cu două autospeciale și poliția, care a început cercetările în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biriș, victima este o femeie în vârstă de 76 de ani. Medicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare, care nu au dat rezultate.

Polițiștii spun că femeia decedată este din Salva, județul Bistrița-Năsăud. Aceasta fusese internată cu o zi inainte și suferea de multiple afecțiuni medicale.

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns