taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
smurd resuscitare mociu

O femeie prinsă sub o mașină la Mociu a murit. Victima era polițistă

Dramă sâmbătă seara la Mociu, unde o femeie și-a pierdut viața.

Femeia a fost prinsă sub o autoutilitară.  S-a cerut urgent ajutor prin 112 și a intervenit ISU Cluj cu un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție. De asemenea, a fost solicitat în sprijin și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Primele echipaje ajunse la eveniment au scos victima de sub autoutilitară, un Mercedes Vito, și au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, acestea au rămas fără rezultat, iar în cele din urmă a fost declarat decesul.

În jurul orei 20.40, politiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roțile unei autoutilitare. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenționând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul. Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăța parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roțile acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a anunțat că deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a colegei. agent de poliție. Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău.

„Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”

sus(8)jos(20)

Lasă un răspuns