hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

pompieri gherla dej

O femeie era cât pe ce să ardă de vie într-un incendiu la o casă lângă liceul maghiar

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit marți noaptea la un incendiu anunțat pe strada Fermei din Gherla.

Alarma s-a dat în jurul orei 23 și au sosit la adresa indicată, o locuință aflată chiar lângă liceul cu predare în limba maghiară, două echipaje ale pompierilor de la serviciul voluntar din Gherla și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri din Dej.

În interior a fost găsită o femeie, incoerentă. Apropiații au povestit că aceasata se culcase, iar focul de la sobă s-ar fi extins la canapeaua pe care dormea femeia. Din fericire, focul a fost văzut și stins la timp, femeia a scăpat teafără și nu s-au produs pagube.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj medical de ambulanță de la Gherla, însă femeia a devenit recalcitrantă și nu a acceptat să fie consultată.

Un echipaj de poliție a făcut verificări în acest caz, iar pompierii au fost nevoiți să facă cale întoarsă.

video în continuare

sus(2)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns