gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
accident baciu cluj

O femeie cât pe ce să fie zdrobită într-un accident în Baciu, alte două persoane rănite – VIDEO momentul impactului

Duminică dimineață în jurul orei 9, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Baciu, județul Cluj.

Din primele date, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care ar fi pătruns cu autoturismul pe șoseaua principală de pe un drum secundari, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă 52 de ani, pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău.

În urma evenimentului, atât conducătorul auto de 52 de ani, cât și o pasageră aflată în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest efectuate de polițiști au indicat rezultate negative. Șoferul vinovat nu deținea permis de conducere valabil.

În imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere din zonă se observă cum o femeie aflată pe trotuar a scăpat ca prin urechile acului, după ce impactul dintre cele două autovehicule s-a produs chiar lângă ea.

video gherla info

video: Info Trafic jud Cluj

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns