mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
gherla parc leagan

O femeie a murit pe un leagăn în centrul orașului

Trecătorii care se plimbau sâmbătă prin parculețul central din Gherla au dat alarma, după ce pe un leagăn au observat o femeie care nu dădea semne de viață.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 15.30, iar un echipaj medical sosit la locul evenimentului a constatat că persoana era decedată. Era vorba despre o femeie, în vârstă de 67 de ani. Cel mai probabil, aceasta a decedat din cauze medicale.

La fața loculului s-au deplasat lucrătorii Biroului de Investigații Criminale și Compartimentului Criminalistic din cadrul Poliței Municipiului Gherla, care au constatat acest fapt.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că femeia avea domiciliul în Dej, iar în urma examinării cadavrului nu au fost evidențiate urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din Gherla, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

foto: arhiva

sus(15)jos(23)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns