taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
accident uriu mortal

O femeie a murit într-un accident la Uriu, mașina cu patru persoane a intrat într-o casă

Un accident grav de circulație s-a produs vineri dimineața pe șoseaua Dej – Beclean, în zona localității Uriu.

În jurul orei 7.15, un șofer de 27 de ani din Stulpicani, județul Suceava, care conducea un autoturism marca Volkswagen spre Dej, cel mai probabil pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit șoseaua și a spart peretele unei case de pe marginea drumului.

S-a dat alarma la 112 și au intervenit un echipaj de pompieri, un echipaj medical SMURD din Garda de Intervenție de la Beclean, a Ambulanță de la Beclean și una de la Dej.

accident uriu mortal

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care o femeie de 53 de ani, din Stulpicani, încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața. Celelalte trei persoane aflate în autoturism – șoferul, un adolescent de 17 ani din Stulpicani și o femeie de 70 de ani, din comuna Ostra, județul Suceava, erau conștiente. Acestea au fost evaluate la fața locului  de echipajele medicale, iar două dintre victime au fost transportate la spital la Dej.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns