taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
gherla lac parc noapte

O fată a sărit în lacul din parc să salveze un cățel

Un apel la numărul de urgență 112 a anunțat marți seara în jurul orei 20,30 că un cățel se îneacă în lacul din parcul mare din Gherla.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj al pompierilor de la SVSU Gherla, care au găsit pe marginea lacului  o fată udă din cap până în picioare, plină de vegetație și murdară de mâl.

Fata, în vârstă de 18 ani, care locuiește pe strada Primăverii din Gherla, le-a povestit pompierilor că se afla la plimbare cu cățelul ei. La un moment dat, în spatele Grădinii de Vară, a auzit un câine care schelălăia înfiorător. Animalul era căzut în apă și nu reușea să iasă. Fata n-a stat mult pe gânduri și a sărit în lac să salveze câinele, pe care l-a scos cu bine la mal.

Se pare că a fost vorba despre un maidanez, rătăcit prin parc. După aventura avută, ajuns pe uscat, cățelul s-a făcut nevăzut.

Fata s-a ales cu hainele ude și murdare, dar cu satisfacția că a salvat un suflet.

sus(134)jos(5)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?