hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

escroaca metoda accidentul cluj lift

O escroacă a prostit o biată bătrână la Cluj prin metoda Accidentul. O recunoști? VIDEO

Polițiștii sunt în căutarea unei femei, care a prostit o vârstnică la Cluj să-i dea 50.000 de lei.

Escroaca a sunat-o pe femeia de 77 de ani din Cluj-Napoca la 3,30 dimineața și i-a spus la telefon că fiica ei este grav rănită, după ce a căzut pe gresia din baie. Apoi a cerut bani pentru o operație la Târgu Mureș.

După discuția de la telefon, la ușă s-a prezentat o femeie necunoscută, de aproximativ 35-40 ani, cu o înălțime de 1.60-1.65 m, părul negru, ten închis, îmbrăcată cu o scurtă de fâș, cu glugă și blăniță. Speriată de cele întâmplate, bătrâna i-a dat 50.000 Lei.

Apoi escroaca a plecat în grabă, sub pretextul că trebuie să transfere urgent banii în contul doctorului care urmează să realizeze intervenția chirurgicală.

video în continuare

Femeia încă nu a fost identificată, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz de înșelăciune. Cei care o recunosc sunt invitați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Mama și bunica ta pot păți la fel

Persoanele care au rude apropiate sau cunoştinţe în vârstă sunt îndemnate să ia legătura cu acestea şi să le prevină asupra acestore metode folosite de escroci, pentru a nu cădea în plasa acestora.

Poliţiştii recomandă reținere în discuţiile telefonice avute cu persoane necunoscute, precum şi verificarea informaţiilor furnizate de aceştia.

In cazul în care sunteţi contactaţi de persoane care se recomandă a fi cunoscuţi, însă nu vă apelează de pe un număr ştiut de dumneavoastră, verificaţi veridicitatea informaţiilor prezentate.

Nu comunicați informaţii personale sau confidenţiale, precum codul numeric personal, seria şi numărul cărţii de identitate, conturi bancare sau numere ale cardurilor deţinute şi nici să nu dea curs invitaţiei de a plăti diferite sume de bani prin transferuri bancare.

Dacă vă regăsiţi într-o astfel de situaţie, nu urmaţi indicaţiile primite telefonic şi apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

sus(2)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns