taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
examen olimpiada

O elevă de la Liceul Tehnologic reprezintă Clujul la faza naţionala a olimpiadei de Educaţie Tehnologică – designer vestimentar

Veştile bune de la concursurile şcolare continuă să sosească. Eleva Baba Leonora din clasa a XI-a B de la Liceul Tehnologic Gherla va reprezenta judeţul Cluj la faza naţională a olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii – specializarea Tehnician designer vestimentar.

În etapa judeţeană, tânăra pregătită de prof. Mariana Morar a obţinut punctajul cel mai mare – 85 puncte la proba scrisă, desfăşurată pe 25 februarie şi 91 puncte la proba de laborator, desfăşurată pe 1 martie.

În urmă cu doi ani, o altă elevă de la Liceul Tehnologic Gherla, Bob Adriana, atunci în clasa a XII-a, a reprezentat judeţul Cluj la aceeaşi Olimpiada, aceeaşi specializare, având acelaşi profesor îndrumător.

La specializarea Mecanică a olimpiadei judeţene de Educaţie Tehnologică, elevul Roman Gheorghe Emanuel din clasa a XI-a B de Liceul Tehnologic Gherla a obţinut o menţiune. Elevul a fost pregătit de profesoarele Clara Kupa şi Liana Ştirbu.

Concursul naţional are loc la Brăila, în vacanţa de primăvară.

prof. Rodica Fodor

foto: arhiva

sus(16)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns