taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
sala clasa banca

O clasă de la liceul Ana Ipătescu a trecut în online, un elev pozitiv Covid-19, situația în județul Cluj

Începând de luni, 20 septembrie, o clasă de gimnaziu de la liceul Ana Ipătescu din Gherla își desfășoară cursurile online, după ce un elev a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Prefectul de Cluj, Tasnadi Szilard, a anunțat marți că la nivelul județului Cluj sunt 4 grupe în program online la unitățile de învățământ preșcolar și 48 clase în online în unitățile de învățământ preuniversitar.

Potrivit prefectului, în județul Cluj sunt confirmați pozitiv Covid-19 56 de elevi din școli și licee, un cadru didactic dintr-o unitate de învățământ preuniversitar, 7 copii preșcolari, 2 cadre didactice din unități de învățământ preșcolar și o persoană parte a corpului de îngrijire dintr-o unitate de învățământ preșcolar.

La data de 21 septembrie, D.S.P. Cluj a anunțat că sunt 18 persoane pozitive cu noul Coronavirus la Gherla, cu o rată de incidență de 0,83 la mie.

La Dej s-a depășit pragul de 100 de cazuri (111 persoane), cu o rată de 2,90 la mie, iar la Cluj-Napoca sunt peste 1000 de cazuri (1089 persoane), cu o rată de 3,23 la mie.

foto: arhiva

Cazuri Covid 19 pe localități județul Cluj – rata de infectare, actualizat zilnic – septembrie 2021

sus(0)jos(13)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?