taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
gherla banca carpatica

O bancă şi-a închis agentia de la Gherla

Clientii unei banci din Gherla s-au trezit ca trebuie sa mearga la Cluj pentru a derula operatiunile bancare.

La intrarea in Banca Carpatica, cu sediul pe strada Avram Iancu, i-a intampinat un anunt prin care erau instiintati ca „incepand cu data de 22 aprilie 2016, agentia Gherla isi va inceta activitatea”.

Ca urmare, conturile clientilor au fost transferate catre Agentia Cluj Marasti, iar toate activitatile operationale si comerciale au fost preluate de aceasta unitate.

Un client al bancii  a povestit ca a fost anuntat telefonic despre desfiintarea agentiei locale si ca nu i se pare normal ca acum sa fie nevoit sa se deplaseze pana la Cluj pentru a-si desfasura activitatea financiar-bancara.

Banca Carpatica este a doua banca cu agentie inchisa la Gherla, in ultimii ani. In 2014 si-a incetat activitatea in oras Volksbank.

sus(8)jos(18)

Lasă un răspuns