taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
gherla lautarii ardeleni gherla bob siminic

Nunti si botezuri cu lautari adevarati – Bob „Siminic” si Lautarii Ardeleni, la datorie – VIDEO

Vremurile in care evenimentele fericite din viata unui cuplu – nunta, botezul, petrecerile adevarate, cu muzica live, interpretata de instrumentisti autentici, par sa fi disparut.

Insa nu este nici pe departe asa. „Ultimul mohican” din garda veche a marilor lautari de pe Valea Somesului, asa cum ii place sa se autointituleaze lui Bob Alexandru, cunoscut mai bine sub numele „Siminic”, stie ca are o datorie sacra, mostenita de la inaintasii sai: aceea de a duce maiestria muzicii instrumentale adevarate, farmecul unui taraf de muzicanti, mai departe.

Alaturi de formatia sa, Lautarii Ardeleni, Siminic aduce cu el cea mai valoroasa oferta pentru publicul larg: muzică populară, românească, ungurească, ţigănească, de toate soiurile si pentru toate gusturile, fie ca este vorba de nunti, botezuri, petreceri, evenimente fericite din viata.  (P)

Telefon pentru rezervari: 0758 928 129

 

sus(13)jos(82)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Felicitări d-le Bob Siminic, și la mai mare!...

    sus(3)sus(16)

Lasă un răspuns