taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
spital gherla

Nume noi la conducerea spitalului Gherla. Director economic, o tanara de 25 de ani

Marti la orele amiezei, la spitalul municipal Gherla a avut loc o sedinta, la care primarul Marius Sabo a anuntat cadrelor unitatii numele noului director medical si al noului director economic. Mandatele interimare ale acestora vor incepe in data de

6 aprilie 2014.

Pe 5 aprilie expira mandatele directorului economic, Vlad Barbos, si cel al directorului medical, Daniel Rotaru. In ce priveste postul de director economic, acesta va fi ocupat de Loredana Suciu, in varsta de 25 de ani, angajata  in prezent ca economista in cadrul compartimentului economic al spitalului. Pe postul de director medical a fost anuntat numele medicului chirurg Cornel Tincu, care a mai ocupat in trecut aceasta functie.

Am facut numiri apolitice, spre deosebire de predecesorii mei„, a tinut sa mentioneze primarul Marius Sabo.

Noile numiri la conducerea spitalului din Gherla vin dupa expirarea in luna martie a mandatului managerului Turdean-Stef Liana. Pe postul de manager interimar a fost numita atunci dna Leontina Utiu.

In maxim 6 luni de la expirarea mandatelor se vor organiza concursuri pentru ocuparea acestor functii.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

5 comentarii

 1. Apolitice? :D .
  Spune-i lui MUTU(d-zeu sa il ierte)poate te crede el pe cuvant.

  sus(0)sus(0)
 2. ...predecesorii lui nu au facut numiri politice prin simplul motiv ca Spitalele apartineu de Ministerul Sanatatii, iar ce este si mai important nici nu si-au dorit acest lucru, drept dovada Dna Turdeanu era managera cu doi ani inainte ca Dl Dragan sa ajunga primar.

  sus(0)sus(0)
 3. Apolitice??Ne credeti proști?Cine acceptă să lucreze cu primarul,indiferent că este sau nu membru de partid,devine politic!!! Sau când cineva este numit în funcție de un om politic-respectiv primarul-ce este?
  Dna Uțiu este membru PSD,Tincu-prietenul dvs,Loredana Suciu-n-ati avut pe altcineva.Altfel tradus,puteati să-i prelungiti mandatul la Vlad Bărbos,dar n-ati vrut.Și cum n-ati avut altă variantă legală,ati numit-o pe Loredana Suciu!
  Dacă nu mai este Vlad Bărbos și Turdeanu,puteți muta banii alocați spitalului din decembrie în aprilie??? Că așa am auzit că ati fi declarat în ședința de consiliu local.Dacă este adevărat,sunteti un ipocrit!!!

  sus(0)sus(0)
 4. Actuala conducere a orasului are de gestionat (rezolvat) cateva probleme spinoase pentru urbea noastra, dintre care as aminti doar cateva: invatamantul (starea deplorabila a scolilor), locurile de munca - atragerea de investitori (aproape inexistente in oras) si nu in ultimul rand sanatatea. Toate cele trei numiri de la sefia spitalului nu fac decat sa puna o presiune imensa pe domnul primar, pentru ca actuala conducere a spitalului va trebui sa-si dovedeasca priceperea in gestionarea acestuia, in caz contrar esecul acestor numiri si a increderii acordate nu se va rasfrange in nici un caz asupra PSD-ului, chiar daca D-na Utiu este membru PSD. In 6 luni se vor organiza concursuri si nu este obligatoriu sa se pastreze actuala formula. Pana una alta sa privim cu incredere noua conducere si sa le uram spor la munca.

  sus(0)sus(0)
 5. Cristal,te pricepi la vorbe,ceea ce mă face să cred că ai înțeles perfect.Eu îmi puneam întrebarea de ce timp de doi ani primarul s-a purtat ca un dușman al spitalului,așteptând să le expire mandatul și acum,peste noapte este numai lapte și miere?Normal că dacă acum va finanța spitalul,actuala conducere va putea face mai mult,iar el va putea spune-vedeți că am avut dreptate??Păi nu poate avea dreptate dacă doi ani a subfinanțat spitalul,nu a asigurat nici fondurile necesare realizării obiectivelor pentru acreditare!!De aceea nu e credibil și chiar îl rugăm să nu ne ia de proști!!!Altfel,Doamne dă ca spitalul Gherla să devină cel mai modern și performant spital din județ!!Indiferent cine este la conducere!!

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns