taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
sala clasa tabla banca

Numărul elevilor cu Covid din Cluj a depășit 200, se cere ISJ mai multă transparență

La nivelul  județului Cluj se constată un trend crescător abrupt al cazurilor de Covid-19, în învățământul preuniversitar.

Potrivit datelor oficiale anunțate miercuri de prefectul Clujului, Tasnadi Szilard, la data de 22 septembrie 2021 erau confirmați pozitivi 202 de elevi. 147 de clase și grupe, însemnând 3470 de elevi/copii, desfășoară în prezent cursuri online, în 60 de unități de învățământ din întreg județul.

În rapoartarea din ziua anterioară, erau pozitivi 56 de elevi din școli și licee, un cadru didactic dintr-o unitate de învățământ preuniversitar, 7 copii preșcolari, 2 cadre didactice din unități de învățământ preșcolar și o persoană parte a corpului de îngrijire dintr-o unitate de învățământ preșcolar.

Reprezentanții presei din Cluj au solicitat prefectului organizarea de urgență a unei conferințe de presă, împreună cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică, în care să fie oferite informații și detalii suplimentare privind această evoluție îngrijorătoare.

Jurnaliștii acuză ISJ Cluj de lipsă de transparență și solicită situații detaliate despre unitățile de învățământ afectate.

vezi pe același subiect

O clasă de la liceul Ana Ipătescu a trecut în online, un elev pozitiv Covid-19, situația în județul Cluj

 

sus(0)jos(2)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?