taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gherla stadion tribuna

Noutăți la echipele de fotbal, la început de campionat

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Dacă din fotbalul mare s-au derulat deja trei etape, echipele din eșalonul inferior abia au început pregătirile pentru începerea noului sezon competițional.

kasza tamas gherla candidat primar 2020
Echipele de liga IV din împrejurimile municipiului Gherla se pregătesc în vederea startului de la jumătatea lunii octombrie.

La echipa Atletic Olimpia Gherla, antrenorul Adrian Trif a anunțat că noutate intrarea în formație a mijlocașului Benko Francisc. În ultimii doi ani, acesta a evoluat la gruparea din liga III Unirea Dej, iar acum a revenit acasă, la echipa unde s-a format.

La Vulturul Mintiu Gherlii a ajuns un atacant, fost jucător al echipei de liga III Unirea Dej, care a evoluat ultima dată la Someșul Dej, Rareș Petrean. Acesta întărește astfel atacul echipei din Mintiu Gherlii, formație care a disputat deja două meciuri amicale.

De asemenea, a fost transferat la nouă promovată în liga III Someșul Dej portarul din Bonțida, Szkeley Lorand, în vârstă de 28 de ani. În prima etapă, acesta a aparat împotriva echipei Luceafărul Oradea, meci jucat la Vad și câștigat de Someșul Dej.

Szekely Lorand și-a început cariera fotbalistică la echipa de juniori Atletic Olimpia Gherla, după care a ajuns la Unirea Dej. De acolo s-a transferat la formația Delta Tulcea, promovată în acel an în liga I, dar din cauza problemelor financiare, nu a mai evoluat pe prima treaptă a fotbalului românesc. A mai jucat și la Unirea Jucu. Ultima dată a apărat poarta formației de liga IV, Unirea Iclod.

Szekely Csaba

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns