taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
cfr 1907 cluj cantonament visea fotbal jucu

Noul teren de fotbal din Vişea luat cu asalt de echipele clujene

După ce la sfârşitul toamnei trecute a fost inaugurat modernul stadion Jucu Arena din Jucu de Sus, la doar câţiva kilometri s-a mai predat amatorilor de sport şi stadionul din Vişea, localitate componentă a comunei Jucu.

În această iarnă, echipe de fotbal din zona Clujului au ales acest sat pitoresc ca loc de cantonament. Printre ele se află şi formaţia de juniori U19 a clubului CFR 1907 din Cluj -Napoca. După ce seniorii din liga I s-au aflat timp de 10 zile în Spania, iar CFR 2 din liga a III-a îşi încarcă motoarele chiar în aceste zile în Ungaria, gruparea juvenilă ocupanta locului II, cu 47 puncte, în Liga Elitelor, seria Vest, se pregăteşte până sâmbătă, 22 februarie 2020, pe noul teren din Vişea. Echipa antrenată de Mugurel Dan efectuează zilnic două antrenamente, dintre care unul de pregătire fizică.

cfr 1907 cluj cantonament visea fotbal jucu

cfr 1907 cluj cantonament visea fotbal jucu

foto: Laszlo Levente

Din lotul de 22 de fotbalişti deplasaţi se găseşte şi talentatul portar de 17 ani, Otto Hindrich, convocat la lotul naţional U18, un portar de mare viitor, aflat deja în vizorul mai multor cluburi. În cantonament, juniorii vişinii aveau programat şi un meci amical cu formaţia locală Sudinox din liga a V-a.

Cea mai mică grupă de copii CFR 1907 este antrenată de gherleanul Bikfalvi Márton, fost jucător la Atletic Olimpia. Micii fotbalişti pregătiţi de el au efectuat şi ei un minicantonament la Debrecen (Ungaria).

Szekely Csaba

sus(20)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns