taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
spital borsa cluj

Noul Spital de Boli Psihice Cronice Borșa a fost recepționat, cum arată – VIDEO

Noul Spital de Boli Psihice Cronice Borșa, a fost recepționat și funcționează la capacitatea optimă, anunță Consiliul Județean Cluj, instituția în subordinea căruia se află unitatea medicală.

Imobilul are regimul de înălțime demisol cu parter și două etaje și se întinde pe o suprafață desfășurată de aproximativ 3000 mp.

Spitalul dispune de cabinet medical și de tratament la fiecare etaj, bloc alimentar nou, sală de recreere la fiecare nivel, 27 de saloane cu 4-6 paturi și băi proprii.

În ce privește personalul medical, acesta este compus din 29 de asistenți medicali, un medic infecționist, un medic internist și șapte medici psihiatri.

„Spitalul dispune de o farmacie cu circuit închis, o sală de mese, o spălătorie, precum și alte spații de depozitare. Noua clădire înseamnă, cu certitudine, condiții mult mai bune de spitalizare și tratament pentru pacienții cu afecțiuni psihice cronice, personalul medical având posibilitatea de a asigura un act medical corespunzător”, se arată în comunicatul Consiliului Județean Cluj.

video în continuare

sus(11)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns