taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
gherla bloc anl szamosujvar

Noul bloc ANL de pe strada Parcului la inaugurare – VIDEO

Marti la ora 12 a avut loc inaugurarea oficiala a noului bloc ANL de pe strada Parcului si predarea locuintelor catre chiriasi, care isi vor petrece acest Craciun in casa noua. Festivitatea i-a adunat in fata blocului pe noii locatari, nerabdatori sa-si ia in primire apartamentele.

La eveniment a luat parte primarul Ionel Ovidiu Dragan, viceprimarul Torok Balint, reprezentanti ai administratiei locale, precum si noii chiriasi, insotiti de copii, parinti si rude. Dupa citirea listei cu repartizarea apartamentelor, preotul Aurel Muresan a tinut o slujba de binecuvantare, urmata de sfintirea noului locas. Preotul i-a felicitat pe cei prezenti pentru noua casa, „un cadou frumos de sarbatori”, cu urarea de a trai in liniste si pace in noul imobil.

gherla bloc anl szamosujvar
gherla bloc anl szamosujvar
gherla bloc anl szamosujvar

Blocul de pe strada Parcului este cel de-al doilea bloc ANL construit la Gherla, dupa ce primul, construit pe strada Apei, a fost dat in folosinta in ianuarie 2009. Lucrarile de constructie la al doilea bloc au inceput in luna septembrie 2009, fiind executate de SC Contact srl Sighet, in asociere cu Consim SA, iar in curand urmeaza constructia unui al treilea bloc ANL la Gherla.

video în continuare

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns