taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
masina drum

Noua metodă de furt pe autostradă, mai mulți șoferi au rămas fară bani

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a furat bani și documente de la persoane aflate într-o parcare pe autostradă.

Miercuri, 31 iulie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, județul Alba, au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 27 de ani, din Pitești, județul Argeș, care este bănuit de săvârșirea a două furturi din autoturisme.

Se pare că, în noaptea de 28/29 iulie 2019, în timp ce se afla într-o parcare a autostrăzii A1, situată pe raza comunei Pianu, acesta l-ar fi abordat pe un cetățean bulgar care se odihnea în mașină, spunându-i că are cauciucurile tăiate. În timp ce cetățeanul verifica starea cauciucurilor autoturismului său, bărbatul i-ar fi sustras, din mașină, o geantă în care avea 1.000 de euro și mai multe documente.

Din cercetări a rezultat că reținutul este bănuit și de săvârșirea, prin același mod de operare și în același lor, a unui furt, cu un prejudiciu de 2.000 de lire, a cărui victimă a fost un cetățean de 37 de ani, din județul Galați.

În cursul zilei de joi, 1 august, bărbatul cercetat pentru furt calificat va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns