alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

mare antalya turcia vaporas

Nou la Aeroportul Cluj pentru turiști: curse charter spre Antalya (Turcia)

Turiștii care iubesc marea și soarele au la dispoziție din vara 2018 o nouă cursa charter directă de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, spre Antalya, în Turcia.

Luni, 8 ianuarie, la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj a avut loc o conferință de presă, în cadrul căreia a fost lansat noul zbor. Acesta este operat compania aeriană Atlas Global, în parteneriat cu Prestige Tours Internațional. La eveniment au fost prezenti directorul general al Aeroportului Cluj, David Ciceo, Mustafa Kadiroglu – presedinte Caly Group, Leyla Kadiroglu – CEO Caly Group, Oana Maria Ginga – sales & marketing director Calypso Tour, Elena Anghel – director Prestige Tours International.

aeroport cluj mustafa kadiroglu

Pachetele turistice sunt disponibile în toate agenţiile de turism partenere din ţară, Prestige Tours Intemaţional fiind un tour-operator care işi valorifica produsele exclusiv prin intermediul agenţiilor de turism partenere.

Antalya este cea mai cerută destinaţie de vacanţă a românilor, iar zborul charter operat de compania aeriană Atlas
Global va fi operat cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri, începând cu 2 iunie şi va până pe 22 septembrie 2018, cu o frecvenţă săptămânală.

aeroport cluj ciceo david

Pe parcursul fiecărui zbor, turiştii vor avea la dispoziţie catering inclus. Toţi cei care işi vor achiziţiona pachete turistice în perioada ianuarie – martie 2018, vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40%.

Preţul pentru pachetele turistice către Antalya, din Cluj, începe de la 333 euro/persoană, cu toate serviciile şi taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopţi cazare şi masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală şi storno precum şi asistenţă turistică în limba română.

Turiștii vom avea posibilitatea de a opta pentru rezervări la zbor în clasa business precum şi pentru servicii VIP la sol deservind clienţii hotelurilor Deluxe. „Venim astfel în intâmpinarea tuturor exigenţelor turiştilor noştri”, spune Elena Anghel, Director General Prestige Tours.

Zborul va fi operat în fiecare zi de sâmbătă. „Am ales că zborul să fie operat în fiecare zi de sâmbătă pentru că, nu-i aşa, vacanţele încep cu mare bucurie în prima zi de week-end”, spune Elena Anghel.

O altă noutate marca Prestige Tours Internaţional este lansarea pentru piaţa turistică locală a charterului cu plecare spre Iordania, din Bucureşti, programată pentru primăvara şi toamna anului 2018.

Pentru Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, anul 2017 s-a încheiat cu rezultate excepționale atât din punct de vedere al traficului total de pasageri înregistrat, cât și în ceea ce privește traficul pe destinațiile charter turistice.

Numărul total de pasageri înregistrat pe zborurile charter turistice în anul 2017 a fost de 82.695 pasageri, în creştere cu aproape 15.000 de pasageri faţă de anul 2016 (respectiv o creştere de 22%), când s-a înregistrat un număr total de 67.795 pasageri pe zborurile charter.

În vara anului 2017, de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj au fost operate zboruri către 10 destinații de vacanță din 3 țări (Turcia, Grecia și Egipt), prin intermediul a 10 companii aeriene. Noutatea sezonului de vară 2017 a fost reprezentată de lansarea zborurilor charter turistice spre: Salonic (Grecia), operate de compania aeriană Ellinair și Hurghada (Egipt), operate de compania aeriană AMC Airlines.

Destinația de vacanță favorită în preferințele pasagerilor care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj rămâne Antalya (Turcia). La nivelul anului 2017 s-a înregistrat un număr total de 39.130 pasageri pe această destinaţie, reprezentând 47,5% din numărul total al pasagerilor pe destinațiile charter din anul 2017.

Pentru anul 2018, Aeroportul Internaţional Cluj colaborează cu tour operatorii şi agenţiile de turism din Cluj-Napoca pentru dezvoltarea reţelei de zboruri turistice.

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns