mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
norica nicolai

Norica Nicolai, vicepresedinte al Grupului ALDE din Parlamentul European

Norica Nicolai va fi vicepreședinta Grupului ALDE din Parlamentul European, după o decizie luată în acest sens de către deputații liberali reuniți la Strasbourg cu ocazia sesiunii plenare. Propunerea a aparținut liderului ALDE Guy Verhofstadt, care și-a convins colegii că onestitatea față de electorat și consecvența în acțiunea politică sunt două calități pe care un vicepreședinte de grup politic în Parlamentul European trebuie să le aibă.

Din calitatea de vicepreședintă ALDE, Norica Nicolai va participa la elaborarea politicilor europene ale acestui grup politic. În plus, ea a fost mandatată de către colegii săi să păstreze intacte valorile liberalismului în România.

Norica Nicolai va reprezenta, de asemenea, Grupul ALDE ca membru supleant în Comisia pentru Afaceri Economice și Monetare și își va continua activitatea pe domeniul afacerilor externe, fiind desemnată să activeze în Delegația pentru relația cu Republica Moldova și cea pentru relația cu Federația Rusia.

”Le mulțumesc colegilor mei deputați pentru că au continuat să creadă în România, în cei care îi reprezentă pe români în legislativul european și mi-au acordat încrederea lor. După cum am mai spus, ALDE este grupul care de cele mai mute ori hotărăște direcția pe care o iau politicile europene și faptul că voi superviza și voi participa la elaborarea lor în cadrul acestui grup politic este garanția pe care le-o dau românilor vor fi reprezentați cu onestitate în Europa, cel puțin în ceea ce mă privește”, a declarat Norica Nicolai la sfârșitul ședinței de grup.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns