taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj excavari excavator gherla dej cluj telefon

Noi umblăm să colindăm… cu copiii de la Gradinița Căsuța Fermecată – FOTO

Cea mai importantă săptămână din Postul Crăciunului, ultima, aduce cu sine și colindele dar și momentul în care ne pregătim practic, dar și spiritual, de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Copiii din corul grădiniţei “Vocile copilăriei “, de la Grădiniţa cu program prelungit “Căsuţa Fermecată” din Gherla, îndrumaţi de educatoarea Delia Socaciu, împreună cu directorul grădiniţei, Danko Aurelia, au pornit cu colindul.

Au fost primiţi la Primăria Gherla, apoi la Biblioteca Municipală. Imbrăcaţi în frumoase straie populare, copiii au dat glas unor frumoase colinde, culese din bogata şi valoroasa moştenire a neamului nostru.

galerie foto: imagini de la colindat

galerie foto gherlaGazdele au fost deosebit de încântate şi s-au bucurat mult de acest moment magic, răsplătind colindătorii cu daruri dulci, din tolba Moşului.

În aceeaşi atmosferă de sărbătoare, în holul mare al grădiniţei s-a desfăşurat concertul de colinde “Lângă bradul de Crăciun”.

A devenit o tradiţie ca în fiecare an, de sărbătoarea Crăciunului, unitatea să organizeze un mic spectacol de colinde, în care să-i invite pe toţi copiii grădiniţei, pentru a petrece împreună în sunetul colindului sfânt şi bun, pentru a dărui şi altora un zâmbet, un moment de fericire şi de binecuvântare sufletească. Astfel că toţi preşcolarii, îndrumaţi de educatoarele lor, au cântat colinde specifice pentru copii şi cântece de iarnă. Copiii au fost cuprinşi de bucuria Crăciunului, iar la final au urat tuturor “Sărbători fericite!”

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns