taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
sens unic

Noi sensuri unice și sensuri giratorii pe unele străzi din Gherla

Mai multe măsuri care vizează circulația autovehiculelor sunt avute în vedere de administrația locală din Gherla. Acestea se referă la introducerea de sensuri unice pe unele străzi din oraș și înființarea a două sensuri giratorii. Timp de o lună, cetățenii pot veni cu observații, iar apoi măsurile urmează să fie votate în consiliul local.

Un sens unic este propus de la intersecția străzii Dragoș Vodă (colț stomatologie) cu Gheorghe Barițiu (spre cinema), în continuare de la colț cinema (str. Ștefan cel Mare) până la intersecția cu blocurile de pe str. Gheorghe Șincai și de acolo până la șoseaua principala (1 Decembrie 1918).

Un alt sens unic este propus pe strada Frasinului. Aici circulația ar urma să se desfășoare pe sens unic, dinspre strada Gelu spre strada Stejarului.

În ce privește sensurile giratorii, unul dintre ele este propus în centrul orașului, la intersecția străzilor Avram Iancu cu Dragoș Vodă și Armenească.

Al doilea sens giratoriu este propus pe strada Parcului, în apropiere de stadion, în față la ștrand.

Pentru modificările propuse s-a solicitat avizul Poliției municipiului Gherla, iar Comisia de sistematizare a circulaţiei a analizat situaţia din punct de vedere a circulaţiei rutiere.

Orice persoană interesată, precum și asociațiile de afaceri și alte asociații legal constituite sunt invitate să depună propuneri, sugestii sau opinii, cu valoare de recomandare, privind proiectele de hotărâre mai sus menționate la registratura Primăriei Municipiului Gherla sau prin poștă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data publicării oficiale a prezentului anunț, 12 iulie 2021.

Proiectul de hotârăre, însoțit de referatul de aprobare, poate fi studiat pe o perioadă de 30 de zile, la avizierul Primăriei Municipiului Gherla și pe site-ul instituției www.gherla.ro sau poate fi obținut în copie, pe bază de cerere adresată Compartimentului registratură, relații cu publicul și consiliul local, muncă în folosul comunității.

Ședința în cadrul căruia va fi dezbătut proiectul de HCL sus menționat va fi organizată și anunțată în termenele prevăzute de lege.

sus(16)jos(41)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?