taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
cluj piata avram iancu

Noi restricții anti Covid, din 2 aprilie – în ce orașe și comune din Cluj se aplică

CJSU Cluj a emis joi, 1 aprilie, mai multe hotărâri prin care se stabilesc restricții anti-Covid în mai multe orașe și comune din județul Cluj, în funcție de ratele de incidență a cazurilor pozitive, dar și în funcție de alte elemente.

Cele mai dure restricții sunt în UAT-urile unde s-a depășit rata de 7,5 la 1000 de locuitori, cu o excepție, comuna Călărași, care are rata sub 7,5, dar este inclusă pe aceeași listă de restricții.

Aceste UAT-uri sunt: Cluj-Napoca, Apahida, Bonțida, Călărași, Ciucea, Gârbău, Pălatca, Poieni și Sic.

În aceste UAT-uri, începând din 2 aprilie 2021, se interzice circulația publică după ora 20, iar magazinele și alte afaceri trebuie să închida porțile la ora 18.

Sunt exceptate farmaciile, benzinăriile, operatorii economici cu livrare la domiciliu, transportatorii de persoane cu auto cu capacitate mai mare de 9 locuri pe scaune inclusiv șoferul, transportatorii de marfă cu autovehicule cu masa maximă autorizată de peste 2,4 tone.

Următoarele restricții se referă la UAT-urile care au rata de incidență peste 4 la mie și sub 7,5 la mie. Pe lista cu UAT-uri se află Dej,  Turda, Câmpia Turzii, Huedin, Așchileu, Baciu, Cășeiu, Chinteni, Ciruila, Cojocna, Feleacu, Florești, Frata, Iara, Mica, Mihai Viteazu, Sânpaul, Tureni, Unguraș, Vad, Viișoara.

În aceste UAT-uri sunt valabile restriciile de mai sus în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, s-au modificat restricțiile valabile pentru UAT-urile care au depășit rata de 3 la mie –  Câmpia Turzii, Bonțida, Călărași, Ciurila, Frata, Poieni și Săvădisla (unde se vor închide la interior restaurantele, sălile de jocuri etc.), precum și pentru UAT-urile care au rata între 1,5 și 3 la mie, unde aceste localuri vor putea funcționa la 30% din capacitate – Dăbâca, Jichișu de Jos, Panticeu.

Situația Covid 19 localități județul Cluj – rata de incidență, actualizat zilnic

sus(10)jos(8)

Lasă un răspuns