taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
protest dej covid

Noi proteste ale tinerilor la Dej, Cluj și Turda față de restricțiile dure anti Covid – VIDEO

Grupuri de tineri au ieșit din nou la protest marți seara, la Cluj-Napoca, Dej și Turda.

La Dej, în jur de 40-50 de tineri s-au adunat în Piața Bobâlna din centrul orașului în jurul orei 20. Aici au răsunat cântece patriotice, s-au fluturat steaguri tricolore, s-a strigat „Libertate” și „Jos Arafat”.  O coloană s-a deplasat spre Dealul Florilor, iar la ora 22 protestul s-a încheiat, fără incidente.

video: dejeanul.ro

La Cluj-Napoca protestul a început mai devreme, cu puțin timp înainte de ora 18. Aici cele câteva sute de participanți au cerut renunțarea la obligativitatea purtării măștii, redeschiderea școlilor, eliminarea restricției de circulație după ora 20, deschiderea restaurantelor și a sălilor de sport.

video: ziarulclujean.ro

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj a asigurat măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia desfășurării manifestațiilor de protest.  Efectivele inspectoratului au acționat pentru protecția participanților, dar și a celorlalți cetățeni, totodată, aducându-le la cunoștința acestora prevederile legale în vigoare.

Acțiunile de protest s-au desfășurat în mod pașnic fără a se înregistra violențe și nu a fost necesară intervenția pentru restabilirea ordinii publice.

În urma executării misiunii, jandarmii au aplicat până în acest moment 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Se fac în continuare verificări pentru identificarea persoanelor care au participat la aceste manifestații publice și luarea măsurilor legale.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale”, se mai precizează într-un comunicat al instituției.

sus(10)jos(6)

Lasă un răspuns