hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

Noi îți punem casa la punct – amenajări interioare, prețuri mai bune decât la particulari, vino la reducere! (P)

E demonstrat că te simți mult mai bine cu casa pusă la punct. Indiferent dacă e o casă nouă sau este nevoie de împrospătare în apartament, o echipă tânără, cu experiență în toate felurile de amenajări interioare, îți face lucrările, rapid și de calitate, așa cum a învățat în Franța.

Ovidiu, cel care conduce echipa de la Gherla, a lucrat ani de zile în domeniu, în Franța. A fost implicat în lucrări de anvergură, iar acolo a învățat ce înseamnă seriozitate, lucru modern și de calitate. „Incet, românii au învățat ce însemnă confortul, cât de important este aspectul, cât de plăcut e sa te simți bine la casa ta, să fii încântat de ea”, spune el.

„In ce privește banii, sunt unii care încă cred că dacă își aduc meșteri particulari, câștigă ceva la preț. Dar s-ar putea să aibă o surpriză, pentru că de fapt la noi este mai ieftin”, spune Ovidiu, după ce a învățat mersul pieței.

Pentru cei care nu sunt convinși de asta, pentru toate contractele semnate în perioada decembrie 2018 – februarie 2019, firma oferă și o reducere de 25% la manoperă.

Firma se ocupă de lucrări, dar și de aprovizionarea cu toate materialele necesare. „Vrei o faianță anume? Ai o gresie preferată? Ți-o aducem noi!”

Câteva prețuri, informativ: gletuit și lavabil – de la 25 lei/mp; montare parchet laminat – de la 15 lei/mp; montaj uși, geamuri – de la 100 lei/bucată; raschetat, lăcuit, parchet masiv – de la 25 lei/mp; pereți, tavane, gips carton – de la 10 lei/mp.

Informații suplimentare și oferte de preț se pot obține la numărul de telefon 0757.717.512.

sus(22)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns