taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
politie control trafic

Noi controale pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid-19, s-au dat amenzi

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din județul Cluj au continuat și duminică.

Sub autoritatea Institutiei Prefectului, politiștii, jandarmii, polițiștii locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare, Directiei de Sănătate Publică și personal din cadrul Protecției Consumatorului, au desfășurat verificări asupra modului de respectare a normelor legale impuse în perioada stării de alertă.

Au fost efectuate controale la 180 de societăți comerciale, fiind efectuate verificări asupra respectării regulilor de protecție sanitară de către agenții economici, în centrele comerciale și la terasele din întregul județ.

politie control trafic

În urma neregulilor constate, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale. 58 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră, 23 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, opt pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind măsurile măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 12 pentru abateri ale altor legi în vigoare.

Acțiunile preventive vor continua pentru responsabilizarea cețățenilor și creșterea nivelului de informare și constientizare cu privire la riscul de îmbolnăvire și a importanței măsurilor de protecție sanitară.

sus(10)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns