taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
arrma pusca portbagaj

Noi controale în Cluj la deținătorii de arme

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat pe 3 aprilie 2021 activități de verificare a modului în care prevederile legislative sunt respectate de către deținătorii legali de arme.

În cadrul acțiunile de control care s-au desfășurat în comuna Iara, din județul Cluj, a fost constatată o infracțiune la regimul armelor și al munițiilor. Deținătorul legal al unei arme de vânătoare nu a respectat cadrul legal al regimului armelor și al munițiilor. În posesia acestuia a fost descoperită muniție pentru care acesta nu era autorizat.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 295/2004, iar în situațiile menționate măsura complementară a prevăzut anularea dreptului de deținere, respectiv folosire arme și muniții.

foto: arhiva

sus(10)jos(5)

Lasă un răspuns