taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
covid test medic

Noi cazuri pozitive Covid-19 la Gherla

Trei persoane testate Covid-19 au fost confirmate pozitive la sfârșitul săptămânii la Gherla. 

Este vorba despre trei angajați de la fabrica Becker România. Aceștia au fost internați în spital după sosirea rezultatelor.

În ce privește persoanele cu care persoanele pozitive au intrat în contact direct, acestea au intrat în autoizolare.

Cifrele din ultima perioadă privind situația din județul Cluj arată că sunt tot mai puține cazuri noi și foarte mulți vindecați.

Potrivit datelor de duminică de la amiază, furnizate de Instituția Prefectului, situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel:

  • 87 persoane se află în carantină
  • 890 persoane aflate în autoizolare la domiciliu
  • 92 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca
  • 12 persoane internate în ATI, din care 7 din județ
  • Total vindecați și externați 428, din care 346 din județul Cluj
  • Total decedați 23, din care 13 din județul Cluj
  • Total cazuri confirmate: 538

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până duminică, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.070 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.399 au fost declarate vindecate și externate. Până acum, 1179 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate în întreaga țară 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 188 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.973 de persoane. Alte 60.423 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 278 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 122.600 lei.

De asemenea, în data de 23 mai, 61 de persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei au fost introduse în carantină instituționalizată pentru 14 zile sau a fost dispusă măsura carantinării instituționalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 3.067 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 1.699 în Italia, 561 în Spania, 84 în Franța, 576 în Germania, 87 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 106 de cetățeni români aflați în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franța, 35 în Marea Britanie, 9 în Spania, 6 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA și unul în Brazilia, au decedat.
Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 22 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 9 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

foto: arhiva

sus(0)jos(30)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns