taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
armin van buuren untold cluj 2019

Noapte lungă la Untold cu Armin până dimineața – a crescut numărul petrecăreților ajunși pe mâna medicilor – VIDEO

Aproape 7 ore și jumătate a durat în acest an spectacolul oferit de Armin van Buuren la Untold. Artistul și-a deschis show-ul cu orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca pe scenă și cu imnul național al României. Era ziuă afară când DJ-ul și-a încheiat programul, cu cel mai nou single.

Peste 95.000 de oameni au trecut, în a doua zi, pragul festivalului. Pe scena principală au mai urcat Subcarpati, Stormzy, Busta Rhymes și Timmy Trumpet care a avut un show plin de energie și culoare. Pe celelalte scene au concertat alți peste 50 de artiști.

Ploile și-au făcut de cap aproape toată noaptea, astfel că la răsăritul soarelui, festivalierii care au rezistat erau bine murați.

Dacă în prima zi de festival au ajuns pe mâinile medicilor 331 de persoane, vineri numărul acestora a crescut la 453. Din cauza stării, 11 au fost transportați în prima zi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate și alți 17 în a doua zi.

Și numărul amenzilor pentru încălcarea legii a crescut, de la 76 în prima seară, la 94 în a doua, legate de protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, privind circulația pe drumurile publice, contravenții la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor etc. De asemenea, au fost înregistrate 33 de fapte penale.

Polițiștii, împreună cu cei specializați în combaterea criminalității organizate, au constatat  până vineri 9 infracțiuni la legea  privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Trei elicoptere ale Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca şi Inspectoratului General de Aviaţie au asigurat buna desfăşurare a evenimentului din punct de vedere operativ şi medical.

video: Armin van Buuren la Untold

 

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns